rogepa-logo-home
rogepa-logo

Rogepa - agenţia profesională româno germană

Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului

Vizitarea şi folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Google Maps

Acest site utilizează serviciul de cartografiere Google Maps prin intermediul unui API. Furnizorul este Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii.

Pentru a utiliza funcțiile Google Maps, acest serviciu vă folosește adresa IP. Aceste informații sunt de obicei transmise și stocate pe un server Google în Statele Unite. Furnizorul acestui site nu are nicio influență asupra acestui transfer de date.

Utilizarea Hărților Google este în interesul unei prezentări atractive a ofertelor noastre online și al găsirii ușoare a locurilor pe care le-am indicat pe site. Aceasta constituie un interes legitim în sensul articolului 6 alineatul 1 lit. f DSGVO.

Pentru mai multe informații despre modul de gestionare a datelor utilizatorului, consultați Politica de confidențialitate Google: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

Conţinutul acestui site nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând dar nelimitându-se la forma electronică fără permisiunea scrisă a Rogepa srl. Materialele publicate şi conţinutul acestui site pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora. Rogepa srl nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informaţiilor de pe site.

Rogepa srl îşi rezervă dreptul de a aduce modificări la conţinutul site-ului în funcţie de schimbările care au loc cu privire la produsele şi serviciile oferite.

Rogepa srl nu este responsabilă de costurile şi/sau pierderile materiale rezultate din folosirea informaţiilor publicate pe site. Rogepa srl nu este responsabilă pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncţionalităţi de orice fel ale site-ului.

Rogepa srl nu îşi asumă responsabilitatea pentru veridicitatea informaţiilor furnizate pe site de către terţi.

Rogepa srl nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poarta în întregime proprietarii acestora.

Rogepa srl îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul şi structura site-ului.

© 2012 - 2018 Rogepa srl. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii | Prelucrarea Datelor | Politica de cookies