rogepa-logo-home
rogepa-logo

Rogepa - agenţia profesională româno germană

Prelucrarea Datelor

Prelucrarea datelor cu carcter personal

Cine suntem

Rogepa srl este o companie inregistrata in Romania responsabilă avand sediul la Baia Mare, Bd. Unirii nr.16, camera 20, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J24/617/2005, avand Codul de identificare fiscala 17465108.

Date personale pe care le prelucrăm:

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.

Website-ul Rogepa.ro nu colectează în momentul de față date personale de la dvs.:

Datele cu carcter personal existente pe website-ul rogepa.ro sunt fie ale angajaților curenți sau angajaților din trecut, fie ale persoanelor care au beneficiat sau beneficiază de serviciile oferite de Rogepa srl. Aceste persoane au semnat un acord print care ne-au permis să procesăm datele lor cu carcter personal, dar au dreptul să ceară modificarea sau ștergerea datelor personale de pe site-ul nostru. Dac[ doriți modificarea sau ștergerea datelor dumneavosatră cu caracter personal de pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@rogepa.org

Google Maps

Acest site utilizează serviciul de cartografiere Google Maps prin intermediul unui API. Furnizorul este Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii.

Pentru a utiliza funcțiile Google Maps, acest serviciu vă folosește adresa IP. Aceste informații sunt de obicei transmise și stocate pe un server Google în Statele Unite. Furnizorul acestui site nu are nicio influență asupra acestui transfer de date.

Utilizarea Hărților Google este în interesul unei prezentări atractive a ofertelor noastre online și al găsirii ușoare a locurilor pe care le-am indicat pe site. Aceasta constituie un interes legitim în sensul articolului 6 alineatul 1 lit. f DSGVO.

Pentru mai multe informații despre modul de gestionare a datelor utilizatorului, consultați Politica de confidențialitate Google: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

Care sunt drepturile dumneavoastră:

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la mail@rogepa.org.

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail mail@rogepa.org. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

© 2012 - 2014 Rogepa srl. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii